Pňovské dvojzkoušky 17.10.

Protože na obyčejných dvojzkouškách jsem nebyla už šíleně dlouho, zdála se akce v nedalekém Pňově jako dokonalost. A tak jsme tedy s Aidou v sobotu ráno vyrazily bojovat.

            Na místě už byla Hanka s Henkiem, jejichž druhou jedničkovou zkoušku jsem ještě stihla. Průběžně dorážel i zbytek našeho osazenstva, všichni jsme se utábořili v mém růžovoučkém stanu, pak šli zatleskat Hance na vyhlášení jedniček a nakonec už nezbývalo, než si jít projít i ten náš parkur, který na dvojku nebyl úplně nejjednodušší. Za poslední rok jsem si na cvičáku zvykla prohlédnout parkur max. dvakrát a už mi to ani nedělá problém, takže jsem část prohlídky odchodila i s holkami. A šlo se na věc. Janča s Pamčou se bohužel diskvalifikovaly, neboť se Paminka místo do slalomu podívala do tunelu. Po nich nastoupila Lenka s Meggie, které předvedly nádherný výkon, ale bohužel jim spadla jedna laťka a nevyšla zóna na houpačce. Vedení ale měly moc pěkné. A nakonec moje maličkost s Aidou. Za náš výkon bych se nejradši propadla do země, nejdřív odmítačka v těžším náběhu do slalomu, tu bych nám snad ještě prominula, pak ale jakési motání před skočkou, které nám sice nebylo mávnuto, ale bylo hnusné a na konci ještě odmítačka na houpačce z roviny, letos už druhá a z naprosto neznámých důvodů. A největší gól byl, když jsem došla k výsledkové listině a zjistila, že jsme běh i s tímhle odporným skóre vyhrály. Jak já se styděla.

            Druhý běh už se nám povedl lépe, ale mojí chybou, když jsem zas všechno tak hrozně hlídala, jsme vytvořily chybičku na slalomu, která nás dělila od čisté zkoušky. I tak ale druhé místo, za které jsem se styděla už o chlup méně. Mimochodem, druhé za naším bratrancem Jackem. A abych nezapomněla, Lenka s Meggie si nádherným čistým během a druhým místem splnily druhou zkoušku do trojek. Gratuluji!

            Netrvalo dlouho, my si s Jančou daly něco malého k snědku, celá kutnohorská a okolní výprava si došla na stupínky pro ceny a mohlo se jet domů.

            Organizátorům z Pňova se povedly moc pěkné závody, dost mi připomínaly ty naše, akorát v menším a já už se na ty naše kutnohorské, které už jsou i v termínovém kalendáři, začínám fakt těšit.